Andrei Predescu – compoziții muzicale


Andrei Predescu este dedicat întru totul artei: pictează, compune și interpretează cu aceeași pasiune.

Andrei urmează în prezent cursuri de specializare postuniversitare în cadrul Universității Naționale de Muzică din București; este absolvent al Facultății de Teologie “Justinian Patriarhul” din București, secția Teologie Pastorală.
A activat ca dirijor al Coralei preoțești “Antim Ivireanul” a Protopopiatului Oltenița, din luna Octombrie 2021 – Decembrie 2022. Tânăr interpret și teolog prahovean, cu o voce deosebită de bariton, a oferit posibilitatea coralei de a-și largi repertoriul și de a cuteza spre noi abordări stilistice. 
Andrei Predescu este membru, solist al coralelor de renume precum Corul bărbătesc “Cantus Domini” și al Coralei “Nicolae Lungu” a Patriarhiei Române. De asemenea, este membru-colaborator al Corului Operei Naționale din București.
În anul 2022, a participat cu o lucrare psaltică în cadrul Secțiunii Compoziție a Festivalului-Concurs Național “Lăudați pe Domnul” – ediția a XIV-a. La Secțiunea Compoziție s-au înscris 23 de compozitori din țară, 8 la Categoria “Lucrări psaltice” și 15 la Categoria “Lucrări religioase armonice/polifonice”. 
În contextul Anului comemorativ al Sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de Neamț, concurenții înscriși la prima categorie au realizat o lucrare unitară cuprinzând cântări selectate din slujba Sfântului Cuvios Paisie de la Neamț. Lucrarea lui Andrei a obținut locul al 3-lea, cu un scor de 92 de puncte. Patriarhul României i-a premiat pe compozitorii clasați pe primele trei locuri la fiecare categorie.
 

Cântări la Nașterea Domnului

Cântări pascale


Cântări din perioada Triodului:


Colinde:


Axioane săptămânale:


Liturghia Sfântului Vasile cel Mare


Slujbe la sfinți: