Festivalul Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”


Corul de psalți Tronos al Catedralei Patriarhale dirijat de Arhidiacon Mihail Bucă a participat ca invitat special în data de 5 iulie la Iaşi, la a III-a ediţie a Festivalului Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”.

IMG_1776

         Festivalul Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu” s-a desfăşurat la Iași în intervalul 1- 5 iulie și a reunit peste 30 de coruri din România, Republica Moldova şi Ucraina. Au fost invitate în concert formaţii româneşti prestigioase precum: Corul Naţional de Cameră Madrigal, Corul de Copii Radio, Corala Cantores Amicitiae, Corul TRONOS al Catedralei Patriarhale și Corul academic BYZANTION.

         Duminică, 5 iulie, dar de la ora 19, în eleganta sală a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” a avut loc gala de închidere a Festivalului Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, unde Corul de psalți Tronos al Catedralei Patriarhale dirijat de Arhidiacon Mihail Bucă a evoluat alături de ceilalţi invitaţi de onoare.

         Luni, 6 iulie, la Catedrala Mitropolitană din Iași, Corul de psalți Tronos al Catedralei Patriarhale sub conducerea Protopsaltului Mihail Bucă, a dat răspunsurile la strană în cadrul Sfintei Liturghii, oficiată de P.S Calinic Botoșăneanul.

Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. gabriel radasanu spune:

    La momentul acesta nu dispunem de materiale audio sau video de la acest eveniment. Vom reveni insa in momentul cand ne vor fi furnizate.

    Apreciază

  2. Gheorghina Matei spune:

    Domnule Gabriel Radasanu, va multumesc pentru toate e-mail-urile pe care mi le trimiteti! Va rog, in masura  in care se poate, insotiti articolele cu imagini video sau macar audio. 

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s