Festivalul Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”


Corul de psalți Tronos al Catedralei Patriarhale dirijat de Arhidiacon Mihail Bucă a participat ca invitat special în data de 5 iulie la Iaşi, la a III-a ediţie a Festivalului Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”.

IMG_1776

         Festivalul Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu” s-a desfăşurat la Iași în intervalul 1- 5 iulie și a reunit peste 30 de coruri din România, Republica Moldova şi Ucraina. Au fost invitate în concert formaţii româneşti prestigioase precum: Corul Naţional de Cameră Madrigal, Corul de Copii Radio, Corala Cantores Amicitiae, Corul TRONOS al Catedralei Patriarhale și Corul academic BYZANTION.

         Duminică, 5 iulie, dar de la ora 19, în eleganta sală a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” a avut loc gala de închidere a Festivalului Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”, unde Corul de psalți Tronos al Catedralei Patriarhale dirijat de Arhidiacon Mihail Bucă a evoluat alături de ceilalţi invitaţi de onoare.

         Luni, 6 iulie, la Catedrala Mitropolitană din Iași, Corul de psalți Tronos al Catedralei Patriarhale sub conducerea Protopsaltului Mihail Bucă, a dat răspunsurile la strană în cadrul Sfintei Liturghii, oficiată de P.S Calinic Botoșăneanul.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Festivalul Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”&8221;

  1. La momentul acesta nu dispunem de materiale audio sau video de la acest eveniment. Vom reveni insa in momentul cand ne vor fi furnizate.

    Apreciază

  2. Domnule Gabriel Radasanu, va multumesc pentru toate e-mail-urile pe care mi le trimiteti! Va rog, in masura  in care se poate, insotiti articolele cu imagini video sau macar audio. 

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s