Congresul Aniversar Internațional de Muzicologie


  Cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la reforma muzicală a celor trei dascăli, Hrisant de Madit, Grigorie Protopsaltul și Hurmuz Hartofilax – la Tesalonic (Salonic, Grecia), între 31 octombrie – 1 noiembrie 2014, va avea loc:

 Congresul Aniversar Internațional de Muzicologie, având ca temă: ,,1814-2014. 200 de ani de la introducerea Noii Sistime”- Muzica bizantină pe noul sistem de notație. Consacrare – Probleme – Perspective.

Corul “Tronos”, condus de către arhidiaconul Mihail Bucă,  este invitat sa participe în cea de-a doua zi a Congresului, și va interpreta imne potrivite temei evenimentului.

Comitetul de organizare:
Arhim. Nectarios Paris, conf. univ. dr.dr., Institutul de Știință și Artă Muzicală, Universitatea Macedoniei, Tesalonic Protopresbiter Spyridon Antoniou, conf. univ. dr., Institutul de Teologie Pastorală și Socială, Facultatea de Teologie a Universității “Aristotel” din Tesalonic Μaria Alexandru, conf. univ. dr., Institutul de Studii Muzicale, Facultatea de Arte a Universității “Aristotel” din Tesalonic Ioannis Liakos, conf. univ. dr., Academia Universitară Eclesiastică din Vella, Ioannina Emmanouil Giannopoulos, lector univ. dr., Institutul de Studii Muzicale, Facultatea de Arte a Universității “Aristotel” din Tesalonic Georgios Konstantinou, dr. al Institutului de Studii Muzicale, Facultatea de Muzică și Arte Audio-vizuale a Universității Ioniene, Corfu Vasileios Hados, doctorand, Institutul de Știință și Artă Muzicală, Universitatea Macedoniei, Tesalonic Adrian Sîrbu, doctorand, Institutul de Studii Muzicale, Facultatea de Arte a Universității “Aristotel” din Tesalonic Dimosthenis Spanoudakis, doctorand, Institutul de Studii Muzicale, Facultatea de Arte a Universității “Aristotel” din Tesalonic Simeon Kanakis, masterand, Institutul de Teologie Pastorală și Socială, Facultatea de Teologie a Universității “Aristotel” din Tesalonic Apostolia Gorgolitsa, studentă, Institutul de Studii Muzicale, Facultatea de Arte a Universității “Aristotel” din Tesalonic.
Anunțuri

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Marius Mihai spune:

  MULTUMIRI PENTRU SLUJBA SF. DIMITRIE CEL NOU.CU STIMA , MARIUS MIHAI

  Apreciază

 2. gabriel radasanu spune:

  Am postat slujba Sf.Cuv.Dimitrie!

  Apreciază

 3. Marius Mihai spune:

  DRAGI PSALTI AM O RUGAMINTE : CINE MA POATE AJUTA CU SLUJBA VECERNIEI SI UTRENIEI LA SF.DIMITRIE BASARABOV , IN FORMAT PDF ? VA MULTUMESC. cu stima , Marius Mihai

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s