Arhidiaconul Arsenie Giurgea


Veşnică lui pomenire!

 

„A fost un om de o aleasă ţinută monahală, foarte evlavios, cu aleasă purtare de monah. A vieţuit mai bune de un an la Muntele Athos, la Schitul românesc Lacu, perioadă în care a înregistrat Acatistul Bunei Vestiri cu părinţii de acolo, precum şi alte CD-uri în ţară, împreună cu Grupul psaltic Tronos. Odată cu trecerea din această viaţă, numele său a fost inclus în pomelnicul slujitorilor Catedralei patriarhale trecuţi la Domnul”, ne-a spus părintele arhimandrit Timotei Aioanei, Mare Eclesiarh al Catedralei patriarhale şi Exarh cultural al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Reclame

13 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Ionut|_teolog spune:

  Dumnezeu sa il ierte si mai ales sa ii dea un loc asa cum i se cuvine Pr. Arhidiac. Arsenie Giurgea. Era un om deosebit care prin expresia fetei sale poate sa exprime mult mai ales prin modul slujirii sale…Era un om dedicat slujbelor de cult si isi facea cu un mare devotament fata de Dumnezeu fiindca era constient ca slujeste lui Hristos Insusi…Chipul fetei emana un zimbet care nu mai are nevoie de cuvinte ….Cred ca in vesnicie este mai bucuros fiindca acum slujeste cu adevarat Celui pe Care l-a iubit foarte mult si anume Domnul nostru Iisus Hristos… Dumnezeu sa il ajute iar rugaciunile lui sa ne ajute pe noi pe toti ….

  Apreciază

 2. cinteza aneta spune:

  Dumnezeu sa-l odihneasca langa dreptii Sai .Ce frumos va canta langa Domnul pentru ca L-a slujit cu multa dragoste!

  Credincioasa Aneta ..

  Apreciază

 3. FLORINA spune:

  DOAMNE ,,ai dorit sa-l ai langa ,,TINE „asa de tanar !Un ,OM,, de o aleasa tinuta ,monahala si cu multa evlavie .Odihna vesnica ,si iertare de pacate !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s