Concert în Palatul Patriarhiei


Vineri, 16 decembrie a.c., orele 18.oo, în aula Palatului Patriarhiei, corul psaltic TroNoS va cânta colinde în cadrul concertului ” Răsăritul cel de sus „,  în prezenţa P.F. Părinte Patriarh Daniel.

Intrarea se face pe bază de invitaţie! Vor mai participa:

Grupul de copii Balada Bucovinei – Suceava;

Ansamblul folcloric  Cosăul – din parohia Sârbi, Maramureş;

Corul de copii ” Sfântul Nectarie ” din parohia Ghiniceşti, Vrancea.

Concertul va fi transmis în direct pe canalul de televiziune TRINITAS al Patriarhiei Române.

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Concert în Palatul Patriarhiei&8221;

 1. buna ziua, nu stiu de ce ziceti ca nu prea se intelegeau colindele pt ca am urmarit si eu concertul atat la tv cat am ascultat si la radio, ba chiar am si inregistrat , . SI mi sa parut ok, da ca sa auzit un bazait asa este, dar daca se ascultau cu atentie interpretarea si vocea blanda si duiosa a dl Mihai, cat si a baietilor pt ca acum sincer sa simtit intradevar silinta pe care si-au dat-o, nu se mai tinea cont de acel sunet

  Apreciază

 2. Concertul a fost superb!Dar sonorizarea la Tv nu a fost foarte buna de la jumatatea concertuli!Insa cu toate aceste toata stima!

  Apreciază

 3. Pacat ca s-a auzit foarte prost. La TV sunetul a fost cumplit. Nu prea intelegeai ce se canta! Cei din sala au fost mai fericiti. Doamne Ajuta!

  Apreciază

 4. Am fost invitata la Bacau la un concert de colinde initiat de Episcopia Romanului si Bacaului la care invitat sa cinte a fost D-l Gheorghe Zamfir.Concertul s-a desfasurat in noua sala a teatrului de vara din Bacau care s-a deschis festiv cu aceasta ocazie. Din nefericire toate colindele compuse si interpretate de maestrul Zamfir au fost de factura catolica cu acompaniament de orga ! Chiar nimeni nu s-a gindit ca marea majoritate a spectatorilor erau ortodocsi si ca aveau alte asteptari de la acest super-promovat spectacol? In concluzie s-a plecat precipitat in masa, inainte de terminarea spectacolului.Sper din toata inima sa nu mai fim invitatati la asemenea manifestari care nu ne aduc nici o bucurie spirituala . De asemenea sper ca Dv-s sa realizati un spectacol autentic romanesc si crestin -ortodox ! Cu stima Ana

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s