Hramul Catedralei Patriarhale


Anul acesta, la manifestarile legate de hramul Catedralei patriarhale din Bucuresti va participa Sanctitatea Sa Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului-Noua Roma si Patriarh Ecumenic. Sanctitatea Sa va ajunge in Bucuresti in dupa-amiaza zilei de marti, 26 octombrie, pe Aeroportul „Henri Coanda”, unde va fi intampinat de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, alaturi de un sobor de ierarhi si oficialitati locale, informeaza TRINITAS TV, citat de patriarhia.ro. In cursul serii aceleiasi zile, in Catedrala patriarhala va fi oficiata o slujba de Te Deum. De asemenea, Sanctitatea Sa, insotit de Inaltpreasfintitul Mitropolit Ioan de Pergam si de Inaltpreasfintitul Emanuel de Franta, va participa la Sfanta Liturghie din ziua de hram, 27 octombrie si la o sedinta solemna in ziua de 28 octombrie in Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, prilej cu care va rosti si o alocutiune”.(sursa-crestinortodox.ro)

Corul psaltic TRONOS condus de Diaconul Protopsalt Mihail Bucă va da răspunsurile la strană astfel

 • duminică 24 octombrie de la orele 18.00- priveghere în cinstea Sf.Împărați C-tin și Elena.
 • marți 26 octombrie de la orele 16.30- Te Deum la primirea Sanctității Sale Bartolomeu I.
 • miercuri 27 octombrie de la orele 9.00-Sfânta Liturghie împreună cu Maestrul Teodoros Vassilikos, invitat special de P.F. Sa Patriarhul Daniel.
Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Hramul Catedralei Patriarhale&8221;

 1. va admir pt munca pe care o faceti si imi place enorm muzica voastra. o data cu venirea sf arhangheli ii urez LA MULTI ANI dl dirijor si lui Gabriel.

  felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

 2. Foarte frumos! Sunt fericit ca am reusit sa ajung cu toate ca nu era in planuri, dar Sfantul Dimitrie m-a ajutat!! Nu am cuvinte… E un sentiment care te indeamna sa revii….

  Apreciază

 3. ne-am bucura daca ati posta inregistrarea liturghiei Hramului Catedralei Patriarhale; unii dintre noi nu am putut sa o ascultam; va multumesc anticipat

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s