O nouă şansă la viaţă


Fata a fost depistata cu leucemie in 2008
Ziarul Observator a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru transplantul de maduva din Italia

Redactia ziarului Observator a primit, ieri, o veste foarte buna. Cristina Maican, eleva depistata cu leucemie in 2008, care avea nevoie de un transplant de maduva in Italia, s-a intors, sanatoasa, la scoala, ea fiind eleva in clasa a VII-a la Scoala „Remus Opreanu“. Reamintim ca ziarul nostru a demarat o campanie pentru a strange bani pentru Cristina, in momentul in care s-a aflat de boala sa grava. La acel moment, oameni de bine s-au alaturat demersului nostru si au ajutat financiar familia din localitatea Poiana. Si elevii Colegiului National „Mihai Eminescu“ au fost alaturi de Cristina, organizand o actiune umanitara de amploare. De asemenea, si Consiliul Judetean Constanta s-a implicat in acest caz. In acelasi timp, prof. Aurora Suba, directorul Scolii „Remus Opreanu“ la acea data, a organizat o actiune umanitara la Colegiul National „Mihai Viteazu“ din Bucuresti, la care au participat unitati scolare si corul Patriarhiei Romane, condus de protopsaltul Mihai Buca.

„Bucuria a fost imensa, iar efortul, rasplatit pe deplin pentru toti oamenii care s-au implicat sa o ajute pe Cristina“, mentioneaza prof. Aurora Suba.

Anca DRAGOMIR

Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Mădălina spune:

  Nemăsurată bucurie trebuie să fie atât în inima Cristinei, cât şi în cele ale tuturor care au fost alături, s-au rugat şi s-au luptat pentru ea! O minunată victorie pentru o noua şansă la viaţă! Să luăm aminte şi să-I mulţumim Bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce ni se întâmplă! Să ne întărim credinţa,să sporim iubirea şi ajutorul aproapelui!…mai ales în această perioadă binecuvântată a Sfântului şi Marelui Post!
  Domnul şi Maica Sa să vă apere şi să vă răsplătească tuturor acest gest minunat! Sunteţi un exemplu pe care fiecare dintre noi trebuie să-l însuşească! Cu mic, cu mare… după putere! Iar după putere înseamnă din toate puterile!
  Multă sănătate, putere şi o viaţă plină de pace şi bucurie Cristinei!
  Doamne ajută!

  Apreciază

 2. todireanu Anca spune:

  Felicitari voua si tuturor celor care v-ati implicat in aceasta actiune umanitara!Din fericire am fost la concert si am sperat, ca si voi, ca Bunul Dumnezeu sa asculte rugaciunile noastre si micuta Cristina sa se bucure de viata alaturi de toti cei dragi. Felicitari si pentru aparitia noului vostru CD. Este deosebit de frumos!!! Asteptam si altele… Dumnezeu sa va rasplateasca pentru toate jertfele voastre!!! Post cu pace si bucurie! Doamne ajuta! Anca

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s